Haku
Viitteet 1-8 / 8
Elintarvikealan pk-yritysten ympäristövaikutusten hallinnan opas : Ilmastokestävät elintarvikeprosessit -hanke
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2023)
Polkuja kirjastoon : Toimintakokonaisuuksia nuorten ja aikuisten lukutaitotyöhön
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2021)
Tämä menetelmäopas liittyy Inarin kunnan kirjastotoimen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelualan tutkinto-ohjelman 1.3.2021 – 31.12.2021 toteuttamaan Lukukuntoa! -hankkeeseen. Hankkeessa kehitettiin ...
IKE-hiilijalanjälkilaskurin kehittäjän opas : Ilmastokestävät elintarvikeprosessit -hanke
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2023)
Avoin TKIO -keittokirja : Reseptejä avoimempaan tutkimukseen ja oppimiseen
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2021)
Ammattikorkeakoulujen avoin TKI-toiminta, oppiminen ja innovaatioekosysteemi -hankkeessa (1.1.2018–31.10.2021) on tehty pitkäjänteistä työtä avoimen toimintakulttuurin edistämiseksi. Hankkeen painopiste kohdistui TKI-toiminnan ...
Lukukuntoon? : Inarin kunnan kirjastoimen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun Lukukuntoa! -hankkeen arviointia
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2022)
Vertikaaliviljelyopas : Laitteiston käyttöönotto Kurejoki
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2023)
IKE-hiilijalanjälkilaskurin käyttöopas : Ilmastokestävät elintarvikeprosessit -hanke
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2023)
Epas-menu Etelä-Pohjanmaalta - Makumatka lakeuksille!
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2023)
Tämä Epas-menu on valmistunut osana Seinäjoen ammattikorkeakoulussa käynnissä olevia ruoka-alan kehittämishankkeita yhteistyössä paikallisten tuottajien kanssa. Idea uudesta menusta sai alkunsa YDIRE - Yritysten välisen ...