Haku
Viitteet 1-10 / 67
Vauvat ja taaperot- mahdollisuus ravintoloille
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön päätavoitteena on tuottaa opas ravintoloiden ja pienten lasten perheiden käyttöön. Työ on rajattu koskemaan 0-4-vuotiaita lapsia ja heidän perheitään. Työn ulkopuolelle on myös rajattu ...
Erityisruokavaliot Helsingin Sanomien artikkeleissa 2010-luvulla
(2020)
Erityisruokavaliot ovat olennainen osa ravintola-alan arkea, mutta ravintola-alan ja erityisruokavalioiden suhde on pitkään ollut monimutkainen ja ajoittain hankala. 2010-luvun aikana tilanteessa on kuitenkin tapahtunut ...
Sisäisen työnantajamielikuvan kehittäminen CMB ravintoloilla
(2020)
Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantoja CMB Ravintoloille. CMB Ravintolat on 17 eri ravintolasta koostuva ravintolaryhmä. Opinnäytetyön tavoitteena oli avata sisäisen työnantajamielikuvan käsitteitä ja sen kehittämiseen ...
Koiran kanssa ravintolaan
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää kuinka koiranomistajat ja ravintolat kohtaavat toisensa Helsingissä. Lisäksi opinnäytetyö antaa ehdotuksia, miten tätä kohtaamista voisi parantaa tulevaisuudessa. Opinnäytetyö on ...
Ravintola Kabackan asiakastyytyväisyyden kartoitus
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena on kartoittaa seinäjokelaisen ravintola Kabackan asiakastyytyväisyyttä. Työn teoriaosuudessa käsitellään asiakastyytyväisyyttä sekä asiakaskokemuksen johtamista. Asiakastyytyväisyyden osalta ...
Ihmislähtöinen perehdytysohjelma ravintolan perehdytysprosessin tukena
(2021)
Suunnitelmallisella perehdyttämisellä saavutetaan parhaimmillaan talon tavat ja työtehtävät hallitseva uusi työntekijä yritykselle. Nykyaikana tämä ei enää yksistään riitä, vaan on tärkeää kohdata työntekijät ihmisinä ja ...
Markkinnointisuunnitelma- Ravintola Obelix Hyvinkään Terassi
(2021)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin toimeksiantona ravintola Obelix Hyvinkäälle. Obelix on à la carte ravintola Hyvinkään keskustassa. Työn tavoitteena oli luoda markkinointisuunnitelma kesäkaudelle 2021 toimeksiantaja yrityksen ...
Elämysravintolan liiketoimintasuunnitelma
(2019)
Opinnäytetyössä kuvataan liiketoimintasuunnitelman tekemistä ravintolan perustamisen vaiheessa. Työ tehtiin toimeksiantona Son of a Punch -nimiselle yritykselle. Toimeksianto annettiin keväällä 2018.
Opinnäytetyön ...
Salihenkilökunnan mitoituksen optimointi Ravintola Arthurissa
(2020)
Opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Hotel Arthurille ja se on tutkimustyyppinen. Työn tavoitteena on selvittää, kuinka saadaan salihenkilökunnan työvuoromitoitus mahdollisimman kannattavaksi Ravintola Arthurissa. Työn ...
Sosiaalisen median markkinointisuunnitelma Landgasthof Bärenille
(2019)
Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen produkti, jonka päätavoitteena on tehdä sosiaalisen median markkinointisuunnitelma toimeksiantajayritykselle. Alatavoitteena on kasvattaa seuraajia valituissa kanavissa, ja luoda niihin ...