Haku
Viitteet 1-10 / 18
Asiakasymmärrys suomenlinna.fi –sivuston tapahtumakalenterin käyttäjästä
(2021)
Opinnäytetyö on Suomenlinnan hoitokunnan antama toimeksianto. Päätavoitteena on ollut selvittää suomenlinna.fi -sivuston tapahtumakalenterin käyttäjän asiakasymmärrys. Alatavoitteina on saada tietoa Suomenlinnan ...
Kesäravintolan myynninedistäminen sesongin ulkopuolella
(2023)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön aiheena on kesäravintolan myynninedistäminen sesongin ulkopuolella. Työn tavoitteena on kehittää jouluravintolan konseptisuunnitelma. Suunnitelman avulla pyritään houkuttelemaan lisää ...
Reseptikehitys - Pikkukalaa eri ruokalajeissa ammattikeittiöihin
(2023)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Hailia Nordic Oy, jonka silakasta kehittämät Pikkukalanyhtö ja Pikkukalasuikale olivat työn keskiössä. Opinnäytetyön päätavoitteena oli kehittää Pikkukalatuotteista ...
Kauhuvaellus Tapahtumakonsepti
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena on suunnitella tapahtumakonsepti lyhyelle retkelle Suomen
luonnossa, joka hyödyntää toteutuksessaan tarinallistamisen, kauhun sekä live-roolipelien
elementtejä. Konseptin on tarkoitus tuoda ...
Jakelukanavien tehokas hallinta tuottojen optimoimiseksi hotelleissa
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tuottaa produkti, itseopiskelumateriaali, jakelukanavien tehokkaaseen hallintaan liittyen, hotelleissa työskenteleville vastaanottovirkailijoille. Opinnäytetyö on kirjoitettu 2023 ...
Haamukeittiöissä työskentelevien kokkien hyvinvointi ja HR:n rooli siinä
(2023)
Opinnäytetyö tehtiin tutkimuksellisena työnä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun AlgoAmmatti -hankkeelle. Tavoitteena oli tutkia haamukeittiöissä työskentelevien kokkien hyvinvointia ja HR:n roolia siinä. Tutkimuksellinen ...
Perehdytysopas yritykselle Muru Dining Oy
(2023)
Tämä opinnäytetyö on tehty toimeksiantona yritykselle Muru Dining Oy, syksyllä 2023. Muru Dining Oy on helsinkiläinen ravintola-alan yritys, johon kuuluu seitsemän eri ravintolaa ja viinibaari. Opinnäytetyöhön sisältyy ...
Varastohallinnan toimintamallin tehtävien yhteys hävikinhallintaan HOK-Elannon ravintoloissa
(2022)
Tässä päiväkirjatyyppisessä opinnäytetyössä seurataan kirjoittajan työtehtäviä kymmenen seurantaviikon ajalta. Opinnäytetyöntekijä työskentelee HOK-Elannon ravintoloiden ketjuohjauksessa projektisuunnittelijana. Työtehtävien ...
Yritys X:n perehdytyssuunnitelma
(2022)
Perehdytyksellä voidaan kasvattaa työntekijän tyytyväisyyttä ja motivaatiota työympäris tössä sekä antaa uudelle työntekijälle sekä hänen verkostoilleen hyvä työnantajamielikuva.
Suunnitellun perehdytyksen tarkoituksena ...
Kahvi palvelutuotteena Fazer Café Kluuvikadun asiakkaiden kokemana
(2022)
Tässä opinnäytetyössä tutkitaan kahvia palvelutuotteena asiakkaiden kokemana. Tarkoituksena on selvittää, miten asiakkaat valitseva kahvinsa ja mikä heitä miellyttää palvelussa. Tutkimus- tyyppinä käytetään kyselylomakkeita, ...