Haku
Viitteet 1-5 / 5
Laatujärjestelmän päivittäminen standardin mukaiseksi
(2019)
Insinööriyön tavoitteena oli päivittää Woble Helsinki Oy:n laatujärjestelmä standardin ISO-9001 mukaiseksi. Yrityksen vanhaa laatujärjestelmää käytettiin työn pohjana. Työn aikana päivitettiin yrityksen laatukäsikirja ja ...
Täryseulan saannon optimointi
(2020)
Insinöörityön tavoite oli vähentää täryseulan tuotteista saatavia laatupoikkeamia ja parantaa täryseulalta päätuotteena saatavan K390-jakauman saantoa rajoittavana tekijänä ollessa K390- ja K540-jakaumien laatu. Työssä ...
Ammatillinen opetusmateriaali elintarvikealan perustutkinnolle
(2020)
Insinöörityön toimeksiantajana toimi Rovaniemen koulutuskuntayhtymän leipurikondiittori alan opettaja Sirpa Mursu. Työssä suunniteltiin ja toteutettiin uudet ammatilliset opetusmateriaalit elintarvikealan perustutkinnolle. ...
Elintarvikestandardin laatuvaatimukseen liittyvien riskien arviointi ja hallinta elintarvikealan yrityksessä
(2020)
Tässä insinöörityössä perehdyttiin IFS Food 6.1 -standardin käyttöönoton valmisteluun pääkaupunkiseudulla toimivassa elintarvikealan yrityksessä. Työssä perehdyttiin standardin kriittisimpiin pisteisiin eli knock out ...
Sentrifugin käyttöönottoprosessi lääketehtaassa
(2023)
Tässä insinöörityössä kuvataan sentrifugin käyttöönottoprosessia lääketehtaalla. Työn tavoitteena oli varmistaa laitteen tehokas toiminta ja korkea laatu GMP-ympäristössä. Opinnäytetyön toimeksiantaja on FinVector Oy.
Työn ...