Haku
Viitteet 1-10 / 16
Hyvinvointi tuotekehityksen sydämenä
(2021)
Opinnäytetyössäni hyvinvointi oli tuotekehityksen ja uuden tiedon tuottamisen sekä raportoinnin taustalla. Toimeksiantajanani toimi Extreme Huskysafaris Oy Ivalosta. Työn tehtävä oli kehittää toimeksiantajayrityksen ...
Unelma omasta hostellista
(2020)
Opinnäytetyössä on luotu pohjaa tulevan hostellimme palvelukonseptille, jossa toimme
ilmi tämän hetken olennaisimmat aiheet sekä menetelmät majoituspalvelun perustamiselle. Tärkeimmät aiheet opinnäytetyössä ovat ekologisuus, ...
Asiakaslähtöisyys osana kokouspalveluja
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli asiakaslähtöisyys osana kokouspalveluja. Toimeksi-antaja oli Santa’s Hotel Santa Claus, joka on lappilainen perheomisteinen hotelliketju. Opinnäytetyön tehtävänä oli selvittää, kuinka asiakasläh ...
Oheispalvelujen kehittäminen Tornion Panimo Oy:lle
(2021)
Opinnäytetyömme tarkoituksena oli oheispalveluja kehittämällä tuottaa lisäarvoa Tornion Panimo Oy:n asiakkaille ja sitä kautta parantaa Tornion Panimo Oy:n vetovoimaa ja kilpailijoista erottautumista. Tornion Panimo Oy ...
Uintijuoksu-tapahtuman markkinointiviestinnän kehittäminen osallistujakokemuksen kautta
(2021)
Opinnäytetyön aiheena oli uintijuoksu-tapahtuman tyytyväisyys ja tarkastella tapahtuman asiakastyytyväisyyttä tapahtuman osallistujien näkökulmasta. Toimeksiantajana oli Uintijuoksu-tapahtuma, joka järjestetään kerran ...
Lasten- ja nuorten ratsastusleirien asiakaskokemuksen kehittäminen
(2022)
Opinnäytetyö on tehty Levillä sijaitsevalle Lapin Saaga islanninhevostallille, joka tarjoaa ratsastusohjelmapalveluita. Aiheena oli kehittää kesällä järjestettävien lasten- ja nuorten ratsastusleirien asiakaskokemusta. ...
Kauppuri 5 -ravintolan liiketoimintakonseptien kehittäminen
(2022)
Opinnäytetyön aiheena on oululaisen burgeriravintolan liiketoimintakonseptien kehittäminen. Toimeksiantaja on Kauppuri 5 -ravintola Oulun keskustasta, joka on toiminut jo 12 vuotta. Opinnäytetyön tehtävänä on kehittää ...
Markkinointisuunnitelma Kotileipomo Antinkaapolle
(2022)
Opinnäytetyön aiheena oli luoda markkinointisuunnitelma ja suunnitella sosiaalisen median julkaisut. Toimeksiantaja toimi rovaniemeläinen leipomo Kotileipomo Antinkaapo.
Opinnäytetyön tehtävänä oli laatia brändin mukainen ...
Kylpylän asiakaspalveluun perehdyttäminen esimerkkitapausten pohjalta
(2023)
Opinnäytetyön aihe on työntekijän perehdyttämistä tukeva opas, johon on tiivistetty esimerkkejä kylpylän asiakaspalvelutilanteista. Toimeksiantajana oli Siilinjärven Uimala Oy. Opinnäytetyön tehtävänä oli koota yhteen ...
Digitaalinen vieraanvaraisuus palvelukohtaamisissa matkan aikana
(2022)
Opinnäytetyön tehtävänä oli tarkastella digitaalista vieraanvaraisuutta palvelu-kohtaamisissa matkan aikana matkailupalveluiden tarjoajien näkökulmasta. Tavoitteena oli selvittää, mitä digitaalisen palvelukohtaamisen ...