Haku
Viitteet 1-3 / 3
Påverkar hygienfaktorer människans motivation att jobba inom HoReCa-branschen? En överblick över PAMs kollektivavtal
(2023)
Detta examensarbete behandlar Abraham Maslows och Fredericks Herzbergs motivationsteorier och hur de korrelerar med den rådande personalbrist som finns inom hotell- och restaurangbranschen. Detta arbete behandlar också de ...
Motivation och välmående inom hospitalitybranschen: vad motiverar personalen?
(2023)
Detta arbete handlar om motivationsfaktorer bakom medarbetarna inom restaurangbranschen.
Teorierna kommer att handla om Herzbergs och Maslows motivationsteorier, belöningssystem, organisationskultur och covid-pandemins ...
Vad kan ledare inom restaurangbranschen på Åland göra för att behålla sin personal?
(2024)
Syftet med detta arbete är att ta reda på vad ledare inom restaurangbranschen kan göra för att behålla sin personal. Bisyftet är att ta reda på vad som motiverar anställda inom restaurangbranschen på Åland.
För att uppnå ...