Haku
Viitteet 1-8 / 8
IFS Food -standardin käyttöönotto Snellmanin Kokkikartano Oy:ssä
(2020)
Elintarvikealalla hyödynnetään runsaasti erilaisia kansainvälisiä laatu- ja elintarviketurvallisuusstandardeja. Yleisesti tunnustetuimpia elintarvikestandardeja ovat GFSI-vertaisarvioidut standardit, kuten IFS Food, joka ...
Elintarviketekniikan laboratorion käytettävyys elintarvikehuoneistona
(2019)
Insinöörityön tavoitteena oli selvittää, soveltuuko Metropolia Ammattikorkeakoulun Leiritien kampuksen Elintarviketekniikan laboratorio elintarvikehuoneistoksi. Tila ei ole kokoaikaisessa opetuskäytössä, joten koettiin ...
Ruokaviraston määrittelemät edellytykset viranomaislaboratoriolle
(2020)
Tämä insinöörityö tehtiin Snafu Oy:n toimeksiantona. Työssä selvitettiin, mitä yritykseltä vaadittaisiin, jotta se voisi perustaa omiin tiloihin joko omavalvontalaboratorion tai viranomaislaboratorion. Työn tavoitteena oli ...
Laatukäsikirjan päivitys ISO 22000:2018 - standardin mukaiseksi
(2020)
Insinöörityön toimeksiantaja oli makeistehdas. Yhtiön tarkoituksena on ottaa käyttöön vuoden 2019 päivitys FSSC 22000 -standardin mukaisesta elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmästä. Tavoitteena on saada sertifioitu ...
Tuotekehitysprosessin kehittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi
(2022)
Insinöörityön aiheena oli Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:n tuotekehitysprosessin päivittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi. Työn tavoitteena oli määrittää yrityksen tuotekehityksen nykytila ja sen pohjalta päivittää ...
Työturvallisuus- ja elintarviketurvallisuuskulttuuri elintarvikeyrityksen tuotannossa
(2022)
Opinnäytetyössä perehdyttiin suomalaisen elintarvikeyrityksen työturvallisuus- ja elintarviketurvallisuuskulttuurin nykytilaan. Työn kirjallisessa osuudessa käsiteltiin työturvallisuutta sekä elintarviketurvallisuutta ...
Vaara-analyysin valmistelevat vaiheet ISO 22000 -standardin käyttöönotossa
(2023)
Elintarviketurvallisuus on tärkeä osa elintarvikeyrityksen toimintaa ja ISO 22000 elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän käyttöönotto on keino parantaa elintarviketurvallisuutta. Insinöörityössä perehdyttiin ...
Selvitystyö elintarviketurvallisuuskulttuurista
(2023)
Elintarviketurvallisuudella varmistetaan turvalliset elintarvikkeet ja osana sitä on elintarviketurvallisuuskulttuuri, joka kuvastaa yrityksessä ja sen työntekijöiden parissa vallitsevia asenteita, arvoja ja uskomuksia ...