Haku
Viitteet 1-3 / 3
Mustikkakeittoprosessin laadun parantaminen lean six sigma -menetelmällä
(2020)
Valio Oy’s blueberry soup is a pasteurized berry soup whose main raw materials are water, sugar, blueberries and blueberry juice. Product quality and implementation of the recipe is ensured by, for example, Brix measurement, ...
Vierasesineiden hallinnan kehittäminen sulatejuuston tuotannossa
(2023)
Opinnäytetyö tehtiin Valio Oy:n toimeksiantona. Työn tarkoituksena oli kehittää toimintaohjeet vierasesinetilanteille Valio Oy:n Vantaan tehtaalle sulatejuuston valmistus- ja pakkausosastoille. Työohjeiden tavoitteena oli ...
Tuotannon häiriöiden analysointi ja hallinta sekä sisäisen häiriöviestinnän parantaminen
(2023)
Insinöörityö toteutettiin Valio Oy:n toimeksiantona. Työn tarkoituksena oli analysoida Valion Vantaan-tehtaan kestopakkaamon raastelinjan tuotantohäiriöitä sekä tarkastella osaston häiriönhallintaa ja häiriöviestintää ...