- Selaus nimekkeen mukaan Julkaisut
Viitteet 216-235 / 1557
-
E-P:n pellot pidettävä aktiiviruoantuotannossa
(I-Mediat Oy, 2022) -
Early educators’ practices and opinions in relation to pre-schoolers’ dietary intake at pre-school : case Finland
(Cambridge University Press, 2019)Objective: We aimed to examine associations between early educators’ feeding practices and opinions and children’s dietary intake at pre-school, in a context where uniform meals are served and pre-schools are highly ... -
EDIT-hanke : toiminnanohjausjärjestelmät ja niiden kehityssuuntia
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020) -
Educació i atenció a la infància a Finlàndia
(Revistes Catalanes amb Accés Obert, 2020)Existe un interés creciente por el bienestar de los niños y las niñas y la educación infantil en todo el mundo, incluyendo Finlandia. Aunque Finlan-dia es conocida por la alta calidad de su sistema educativo, ... -
Education in circular economy at the Finnish universities of applied sciences
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2022)Circular economy (CE) is an alternative to a fossil resource-based linear economy. Transformation towards a CE additionally requires reformation at all levels of education. Due to the close connection of the topic with ... -
The effect of freshness in a foodservice context
(Taylor&Francis, 2016)The purpose of this research was to study how consumers respond to differences in the freshness of lettuce based only on sensory properties in the foodservice context. Another objective was to measure consumer response to ... -
eHealth as a facilitator of transnational cooperation on health : report from the interreg III B project "eHealth for regions"
Publications of Seinäjoki University of Applied Sciences B. Reports 29 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2007) -
EiNi-mobiilisovelluksen kehittäminen tupakkatuotteiden käytön lopettamisen tueksi
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja A. Tutkimuksia : 33 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020) -
EIP-ryhmät osana maaseudun kehittämistä - esimerkkinä Tuorehakekonsepti maatilamittakaavassa -hanke
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020) -
Elintarvike- ja maatalousyksikön asiantuntijanäkemykset tutkimus- ja kehittämistoiminnasta - case of SeAMK
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016) -
Elintarvikealan pk-yritysten ympäristövaikutusten hallinnan opas : Ilmastokestävät elintarvikeprosessit -hanke
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2023) -
Elintarviketieteiden Seuran Tehoa työnhakuun-mentoroinnit jalkautuivat Etelä-Pohjanmaalle
(Seinäjoen yliopistokeskus UCS, 2019) -
Eläköön vallankumous!
(I-Mediat Oy, 2019) -
Elämää kuplassa
(Ilkka-Yhtymä, 2018) -
Elävästä elämästä : Kumppaniyrityspedagogiikka oppimisympäristönä
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä 64 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012) -
Emergency patients' and family members' experiences of encountering care providers and receiving care in nonconveyance situations
(Wiley, 2018)Abstract Background Not much research has been conducted on emergency patients’ and family members’ experiences of encountering care providers and receiving care in nonconveyance situations. This knowledge is required ... -
Emigranttiseteleiden erikoisuuksia
(Suomen Numismaatikkoliitto ry, 2020) -
Empatiaa ja erityistaitoja tukevat rakenteet kouluihin
(I-Mediat Oy, 2022) -
End-to-end servitization model in industry 4.0
(Polish Association for Production Management, 2022)The purpose of servitization is to provide new business opportunities mainly to manufacturing companies. Companies strive to develop new services through utilizing servitization models, which are required to be applicable ... -
Energian ominaiskulutusluvut hyvä tuntea
Koneyrittäjä : 3 (FinnMETKO Oy, 2023)