Haku
Viitteet 1-10 / 223
Lapsiperheille suunnattujen palveluiden laadun mittaaminen ja kehittäminen, case: Holiday Club Saimaa
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää kokonaisvaltaisesti sitä, millainen kohderyhmä lapsiperheet ovat ja millaisia asioita he pitävät tärkeinä heille kohdennetuissa vapaa-ajan palveluissa. Opinnäytetyön tutkimuksena oli ...
Ruokapalvelunlaadun kehittäminen Ravintola Min´Annissa
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Ravintola Min’Annin asiakkaiden tämänhetkinen mielipide ravintolan ruoasta. Lisäksi haluttiin mielipiteet ravintolasta ja henkilökunnasta.
Tavoitteena oli ruokapalvelulaadun ...
Ensimmäiset askeleet esimiehenä hotellialalla
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia uuden esimiehen alkavaa matkaa johtajana. Uudella esimiehellä tässä opinnäytetyössä tarkoitetaan sekä iältään että kokemukseltaan nuorta esimiestä. Tavoitteena oli selvittää, mitä ...
Sisäisen viestinnän kehittäminen : case: Holiday Club Saimaa vastaanotto
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kohdeyrityksen yhden toimipisteen sisäisen viestinnän kehittäminen. Työssä selvitettiin mitä keinoja oli käytössä, miten ne toimivat ja miten viestintää voitaisiin parantaa. Lisäksi tutkimuksessa ...
Marketing research on consumer behaviour and drinking habits of people living in Imatra - Lappeenranta region, Finland
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
The aim of this bachelor’s thesis was to carry out a marketing research aimed to understand the customer behaviour and customer drinking habits in Imatra-Lappeenranta region. The author believed that some companies within ...
Palveluiden kehittäminen ryhmämajoituksen kautta, case: Dream Hostel & Hotel
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön lopullisena tavoitteena oli kehittää Dream Hostel & Hotellin palveluita ryhmämajoituksen kautta yhteistyössä kyseisen yrityksen kanssa. Työn tarkoituksena oli siis ensin perehtyä yrityksen ryhmäasiakkaiden ...
Tulevien anniskelulainsäädännön muutosten vaikutus Etelä-Karjalan ravintolatoimintaan
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää, miten anniskelulainsäädännön muutokset vaikuttavat Etelä-Karjalan anniskeluravintolatoimintaan. Tutkimuksessa selvitettiin, mitkä lainsäädännön pykälät muuttuvat, ja miten nämä ...
Ruokalistan tuotekehitysprosessin alkuvaiheen toimenpiteet
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön aiheena oli ruokalistan tuotekehitysprosessin alkuvaiheen toimenpiteet. Toiminnallinen opinnäytetyö tehtiin yhteistyössä Cafe Restaurant Villipippurin, Etelä- Karjalan osuuskauppa kanssa. Työn tavoitteena oli ...
Business plan for an African restaurant in Lappeenranta
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
The title of the thesis is “Business Plan for an African Restaurant in Lappeenranta”. It was focusing on an ethnic restaurant offering meals from Asian and African cuisine. The purpose of this thesis is to prepare a business ...
Markkinointiviestinnän toimivuus ja kehittäminen, case: Saunalautta-Imatra Oy
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia yhteistyöyritys Saunalautta-Imatran markkinointiviestinnän toimivuutta ja tuoda ideoita markkinointiviestinnän kehittämiseen tulevaisuutta varten. Yhteistyöyritys oli matkailu- ...