Haku
Viitteet 1-8 / 8
Mikrobiologisten näytetulosten hyödyntäminen elintarvikehygieniapalveluiden myynnin kehittämisessä
(2021)
Tässä insinöörityössä oli tavoitteena löytää Anticimex Oy:n elintarvikehygieniaosastolle keinoja palveluiden myynnin kehittämiseen hyödyntäen elintarvike-, jää- ja pintapuhtausnäytteiden mikrobiologisia tuloksia. ...
Elintarvikkeiden hygieniatavoitteiden ja vaatimusten kartoittaminen
(2023)
Insinöörityön tavoitteena oli tutkia elintarvikehygieniaa elintarvikemyymälöissä, ja näytteenottoprojektin avulla kartoittaa myymälöissä myytävien elintarvikkeiden mikrobiologista laatua. Työn aiheena oli tarkastella myös ...
Entsyymijauhetehtaan tukiohjelmien ja HACCP:n päivitys FSSC 22000:n ja FAMI-QS:n mukaan
(2024)
Opinnäytetyön toimeksiantajana oli Roal Oy, jolla on rakenteilla uusi jauhemaisia entsyymituotteita valmistava tehdas nykyisen tehtaan viereen. Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli päivittää osa tehtaan tuoteturvallisuutta ...
Tuoteturvallisuuskulttuurin kehittäminen elintarviketehtaassa
(2022)
Elintarvikealan toimija on vastuussa toimittamiensa tuotteiden laadusta ja turvallisuudesta [1]. Laadun ja tuoteturvallisuuden hallintaan ja valvontaan on olemassa monia eri tapoja, joista osaa käsiteltiin tässä insinöörityössä. ...
Tuotantotilojen hygienia- ja riskienkartoitus
(2021)
Opinnäytetyön aiheena oli laatia VTT:lle omavalvontasuunnitelma kolmeen eri elintarvikkeiden käsittely- ja prosessointitilaan. Lisäksi tiloihin suoritettiin hygieniakartoitukset tilojen hygieniatason selvittämiseksi. ...
Kartoitus pintapuhtauden tasosta tarjoilupaikoissa sekä toimijoiden tietämyksestä koskien näytteenoton vaatimuksia
(2023)
Insinöörityö tehtiin osana Espoon seudun ympäristöterveyden vuoden 2023 pintapuhtausprojektia. Työn tarkoituksena oli kartoittaa tarjoilupaikkojen toimijoiden tietämystä pintapuhtausnäytteistä sekä verrata kahden ...
Vierasesineiden hallinnan kehittäminen sulatejuuston tuotannossa
(2023)
Opinnäytetyö tehtiin Valio Oy:n toimeksiantona. Työn tarkoituksena oli kehittää toimintaohjeet vierasesinetilanteille Valio Oy:n Vantaan tehtaalle sulatejuuston valmistus- ja pakkausosastoille. Työohjeiden tavoitteena oli ...
Teollisen leipomon tuotannon vuokaavio ja vaarojen arviointi
(2024)
Elintarvikelainsäädäntö vaatii elintarvikealan ja elintarvikekontaktialan yrityksiä määrittämään tuotannon prosessit vuokaavion muodossa ja tekemään prosessivaiheille riskiperusteisen vaarojen arvioinnin. Standardoitua ...