"kahvilat" - Selaus asiasanan mukaan Lapin ammattikorkeakoulu

    • Annen pullapuodin asiakastyytyväisyyden kehittäminen 

      Korkalo, Marjo (Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2012)
      Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Annen pullapuodin asiakkaiden tyytyväisyyttä asiakastyytyväisyyskyselyn sekä havainnoinnin kautta ja löytää ne asiat, jotka kaipaavat kehittämistä. Yritykseen ei ole ennen tehty ...
    • Askel kohti kahvilayrittäjyyttä: Oman kahvilayrityksen perustamiseen valmistautuminen 

      Suomela, Emma (2020)
      Tässä opinnäytetyössä tavoitteena oli ottaa askel kohti kahvilayrittäjyyttä, eli perehtyä yrittäjyyteen ja uuden kahvilan perustamiseen liittyviin vaiheisiin. Tässä työssä keskityttiin liikeidean ja sitä kautta liiketoiminnan ...
    • BUSINESS PLAN BLUEPRINT OF A CAFE IN RUSSIA 

      Geraskin, Dmitry (Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2010)
      This thesis provides an insight into business plan core chapters from the viewpoint of a starting company in North-Western Russia. The aim of the thesis was to comprehend the main steps on the way to the successful business ...
    • Cafe Solmun kehittäminen ympärivuotiseksi : ideasta valmiiksi liiketoimintamalliksi 

      Ahvenainen, Ella (2023)
      Opinnäytetyön aiheena oli ympärivuotisuuden lisääminen Äkäslompolossa sijaitsevalle kahvilalle. Toimeksiantajana opinnäytetyössä toimi Cafe Solmu. Tehtävänä oli kyselytutkimuksen keinoin selvittää asiakkaiden näkemyksiä ...
    • Ei pidä tuijottaa pelkkää vammaa, vaan palvella ihmistä : Erityisasiakkaiden kohtaaminen kahvilassa ja ravintolassa 

      Rantakokko, Anne (Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
      Esteettömyyden vaatimus on paljon muutakin kuin fyysinen esteettömyys. Asenteiden muutos koskee sekä vammaisia itseään että asiakaspalvelijoita, jotka kohtaavat päivittäin erityisasiakkaita. Opinnäytetyössäni käsittelen ...
    • Elintarvikeyrityksen tarvekartoitus ja tuotantotilojen laitekustannusarvio liiketoimintasuunnitelman tueksi 

      Ylisaari, Satu; Lilja, Katja (Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2012)
      Opinnäytetyön taustalla ovat suunnitelmat omien leipomo- ja marja-alan yritysten perustamiseksi. Tavoitteena oli selvittää Lapissa toimivia kilpailevia yrityksiä ja elintarvikkeita myyvien ja valmistavien yritysten ...
    • Gluteenittoman ruokavalion huomioiminen Oulun keskustan kahviloissa 

      Alila, Emma; Vähämetsä, Miia (Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
      Opinnäytetyö selvitti keliakia-asiakkaiden huomioimisen Oulun keskustan kahviloissa. Tutkimusongelmina työssä olivat: Miten keliakia-asiakas kokee palvelun ja tarjonnan kahviloissa ja mitä toiveita heillä on niistä? Mikä ...
    • Kahvila-Konditoria Häggmanin asiakastyytyväisyyden kehittäminen 

      Aitto-oja, Jonna (Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
      Opinnäytetyö kehitti Oulaisissa sijaitsevan Häggman-ketjuun kuuluvan kahvila-konditoria Raninen-Pinola Ky:n asiakastyytyväisyyttä. Tutkimusongelmana oli kahvilan asiakastyytyväisyyden selvittäminen ja sen kehittäminen. Työn ...
    • Palvelun laadun kehittäminen Leipomo-Kahvila Káfetissa 

      Autto, Niina (Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
      Opinnäytetyön tarkoituksena oli saada selville Leipomo-Kahvila Káfetin asiakastyytyväisyyden ja laadun nykytilanne. Toimeksiantaja voi hyödyntää opinnäytetyössäni saatuja tuloksia kehittäessään toimintaansa. Palvelun laatua ...
    • Ravintola Pekurin markkinoinnin kehittäminen 

      Alaniemi, Neea (2023)
      Opinnäytetyön aiheena oli Ravintola Pekurin markkinoinnin kehittäminen kahvila-liiketoiminnan parantamiseksi. Työn tavoitteena oli siis kehittää Pekurin markkinointia ja sen kautta lisätä asiakasmääriä kahvilassa ja tehostaa ...
      Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad