Haku
Viitteet 1-10 / 96
The Importance of Visual Appearance in Heritage Hotels
(2023)
The objective of the thesis was to discover if visual appearance was important for heritage hotels. Another intention was to investigate if a hotel’s general visual appearance has effect on accommodation decision-making ...
Cocktails & Brgrs Business Plan
(2023)
This Product-based thesis aims to create an analytical business plan for a special restaurant concept, a restaurant with a retro 80s vibe that combines the cocktail bar with a burger restaurant concept, a concept which is ...
Johdon ja henkilöstön näkemyksiä onnistuneesta työpäiväkokemuksesta
(2023)
Tämä opinnäytetyö tutkii johtoportaan ja muun henkilöstön näkemyksiä onnistuneesta työpäiväkokemuksesta. Onnistuneen työpäiväkokemuksen näkemyksiä ja siihen vaikuttavia tekijöitä selvitetään aiheen kirjallisuuden, muun ...
Pikapalkitsemismallin kehittäminen palvelualan organisaatiossa
(2023)
Pikapalkitseminen on tärkeä osa palkitsemisen kokonaisuutta. Palkitsemisella tarkoitetaan kaikkia palkkioita, joita työntekijä saa organisaatiolta palkkioksi tehdystä työstä. Palkkiot voidaan karkeasti jakaa aineellisiin ...
Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelman kehittäminen
(2023)
Työn päätavoitteena oli selvittää minkälaista osaamista hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaiset pitävät tärkeänä valmistuneelta ruokatuotannon johtajalta. Tämän lisäksi tavoitteena oli kerätä parannusehdotuksia ...
Scandic Friends -jäsenillan järjestämisen manuaali
(2023)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli luoda ohjeistusmanuaali Scandic Friends -jäseniltojen järjestämistä varten Marski by Scandic -hotellille. Marskissa on järjestetty vain muutamia jäseniltoja. Scandic-hotelliketjun ...
Brändin rakentaminen ravintolayritykselle
(2023)
Opinnäytetyön päätavoite oli laatia brändikäsikirja Trust Your Intuition Oy:lle viitekehykseksi ravintolatoiminnan aloittamista varten, rahoituksen hankkimisen tueksi, yrityksen houkuttelevuudeksi rekrytointia ajatellen ...
Työntekijäkokemus kohdeorganisaatiossa: keinoja alihankitun työvoiman sitouttamiseksi
(2023)
Työntekijäkokemukseen panostaminen on nykyään tärkeää, sillä työntekijöiden odotukset työ- elämästä ovat muuttuneet. Positiivisella työntekijäkokemuksella voidaan luoda sekä veto- että pitovoimaa osaajien turvaamiseksi. ...
Ruoan alkuperän ja reitin merkitys REKO- ruokapiirien jäsenille
(2023)
Ruoantuotanto on maailmanlaajuisesti yksi suurimmista tekijöistä, joka vaikuttaa haitallisesti ympäristöön, ja sitä kautta väestöön ja eläimistöön. Venäjän hyökkäys Ukrainaan toi esille kuinka haavoittuvainen ja ...
Ruokalähettien jakama informaatio keskustelukanavissaan
(2023)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin toimeksiantona AlgoAmmatti -hankkeelle, tavoitteena selvittää, mistä aiheista ja ilmiöistä ruokalähetit jakavat keskenään tietoa keskustelukanavissaan. Tutkimuksen pääongelmaa tuetaan kahdella ...