"ruoka" - Selaus asiasanan mukaan Karelia-ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-3 / 3
-
Ravintolakonseptin kehittäminen palvelumuotoilun työkaluja ja tulevaisuusmuotoilua hyödyntäen: case Vegaaniravintola
(2023)Tiivistelmä Tämän opinnäytetyön aiheena on ravintolakonseptin kehittäminen vegaanista ruokaa tarjoavalle ravintolalle Joensuuhun tulevaisuusmuotoilun näkökulmasta ja palvelumuotoiluprosessin työkaluja hyödyntäen. ... -
Tarinalähtöisiä ruokatuotteita Via Karelia -tiellä
(2022)Opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää tarinalähtöisiä ruokatuotteita, joiden suunnittelussa hyödynnettiin Kalevalan runoja. Tässä opinnäytetyössä yhdistettiin kulttuurisesti arvokkaat kansanrunot ja Via Karelia -alueen ... -
Terveellinen välipala leikki ikäisille lapsille : Hattisen mahtava välipala : reseptikirjanen Liperin varhaiskasvatukseen
(2022)Päätavoitteiden osina ruokakasvatuksessa ovat kestävä hyvinvointi, ruokasuhde, vuorovaikutustaidot ja hyvien tapojen omaksuminen. Hyvät tavat ja mukavat ruokamuistot voi opetella leikin avulla. Opinnäytetyön keskeisinä ...