Haku
Viitteet 1-10 / 29
Suorituksen johtaminen yritys X:n ruokaravintolakeittiöissä
(2021)
Johtaminen on laaja, paljon tutkittu kokonaisuus ja tässä opinnäytetyössä sitä tarkastellaan suorituksen johtamisen kautta. Opinnäytetyö tutkii yritys X:n ruokaravintolakeittiöissä esiintyvää esimiesten suorituksen johtamista. ...
Kohti Venäjän markkinoita. Nykyisten venäläisten matkailijoiden tunnistaminen
(2019)
Työssä on tunnistettu venäläisiä matkailija profiileita. Työ auttaa ymmärtämään venäläisiä ihmisiä ja Venäjän markkinoita. Tämän työn pohjalta on helpompi tehdä palvelumuotoilua venäjän markkinoista. Työ antaa kattavan ...
Ravintola Carelian työnantajakuvan kehittämissuunnitelma
(2019)
Opinnäytetyön toimeksiantaja on ravintola Carelia. Tarkoituksena on kerätä tietoa, jota yritys pystyy hyödyntämään työantajakuvan kehittämisessä ja markkinoinnissa. Tutkimuksen pääongelmaa pyritään ratkaisemaan selvittämällä ...
Viimeinen pöydässä tiskaa : Suomalaiseen ruokakulttuuriin liittyvien ilmiöiden kehitys printtimediassa 2010-luvulla
(2019)
Opinnäytetyössä tarkastellaan suomalaiseen ruokakulttuuriin liittyvien ilmiöiden kehitystä printtimediassa 2010-luvulla. Työssä tarkastellaan valittuja ilmiöitä ja niiden alle levittyviä kokonaisuuksia. Tutkittavia kohteita ...
The influence of background music on consumer buying behavior in a casual dining restaurant
(2021)
The purpose of this research is to look into the factors of background music that influence consumer response and buying behavior in a restaurant setting, with the help of psychological factors in music. This research ...
Designing Brusko Concept
(2020)
The main purpose of the thesis is to develop a new service concept for a small brewpub
with craft beer and bruschetta as its core elements in the Helsinki area: Brusko – Birra &
Bruschetta. The concept was developed by ...
Esihenkilötyön vaikutus työntekijöiden sitoutumiseen Sushibar + Wine ravintoloissa
(2023)
Tämä opinnäytetyö on toimeksianto Sushibar + Wine ravintoloille. Tämän työn tarkoitus on tutkia, kuinka esimiestoiminta Sushibar + Wine vaikuttaa ravintolan työntekijöihin sekä ravintolan
toimintaan. Meidän tekemämme ...
Vaellusruoan ABC
(2020)
Suomalaisille luonto ja sen tuoma rauha on ollut aina tärkeää. Retkeilyn ja vaeltamisen suosio on kasvanut ja monille suomalaisille se on muokkaantunut tärkeäksi vapaa-ajan harrastukseksi. Tämän vapaa-ajan harrastuksen ...
Improving the customer journey in a zero waste restaurant setting: Case Restaurant Nolla
(2023)
This product based thesis was commissioned by Restaurant Nolla. This product based thesis aims to improve the customer service journey in a zero waste restaurant setting through customer journey mapping, with a sub aim of ...
Tapahtumamanuaali Lapland Hotels Bulevardille
(2023)
Opinnäytetyönä laadittu tapahtumamanuaali, toteutettuna Lapland Hotels Bulevardille, kuvastaa merkittävää työkalua, joka vahvistaa henkilöstön työhyvinvointia ja tehokasta toimintaa hotellissa. Manuaali tarjoaa konkreettisia ...