Haku
Viitteet 1-10 / 10
Perehdytysopas Birgitta Hernesaaren kahvilalle
(2020)
Perehdytys on monivaiheinen prosessi, joka alkaa jo rekrytointivaiheesta. Prosessi jatkuu työn aloittamisen jälkeen yksilöllisesti erilaisissa työelämän vaiheissa. Perehdytys vaatii aikaa ja resursseja koko organisaatiolta, ...
Ravintolatapahtuman toteuttaminen partiolaisten piirileiri Kliffalle
(2019)
Tämä produktimuotoinen opinnäytetyö käsittelee tapahtuman järjestämistä onnistuneesti. Opinnäytetyö toteutettiin Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n piirileiri Kliffalla kesällä 2018. Tapahtumaproduktin suunnittelu aloitettiin ...
Designing digital solutions for Haaga-Helia International Services
(2019)
The objective of this thesis is to create a concept for new, digital service solutions for the services offered for students going abroad on student exchange for the time period of one or two semesters. The commissioning ...
Manuaali uusien hotellien avaamiseen Primehotelsille
(2020)
Tekijä(t): Roy Sirniö
Koulutusohjelma: Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Raportin/Opinnäytetyön nimi: Manuaali uusien hotellien avaamiseen Primehotelsille
Sivu- ja liitesivumäärä 23+13
Tämän ...
Employees’ conceptions of organizational change in a Finnish hotel
(2020)
Today’s organizations face, at some point in their lifecycle, a change that fundamentally affects the business in one way or another. The reasons behind it are many, such as evolving technology, new trends, or swaying ...
Multi-sensory Experience Design in Museums
(2020)
Aim of this bachelor thesis was to resolve how multi-sensory experience can be embedded in designing new museum experience. Also, the purpose was to find out in which ways can the multi-sensory approach be utilized for ...
Brunch Menu Planning for Mekong Restaurant
(2022)
Mekong Restaurant in Helsinki commissioned this thesis, and the study is used as a project-based method. The thesis topic was based on the author's interest in restaurant business operation and menu creation, especially ...
Ravintolakeittiön digitaalisuus
(2022)
Opinnäytetyön lähtökohtana oli oma halu selvittää, miten ravintolan keittiöittä voitaisiin kehittää ravintolan henkilökunnan ja taloudellisten tavoitteiden kannalta. Tuotannonohjaus, työympäristö sekä työhyvinvointi ovat ...
Työhön sitoutumiseen vaikuttavat tekijät kokeneen ravintola-alan työntekijän näkökulmasta
(2022)
Sitouttamisesta ja sitoutumisesta on tehty lukuisia tutkimuksia, mutta silti aiheet ovat tärkeitä etenkin nyt, kun ala on ollut suuressa myllerryksessä koronapandemian vuoksi. Alalla on pitkään kärsitty työvoimapulasta ja ...
Suomalaisia luksuskäsityksiä hotelleissa
(2023)
Luksusmatkailu on kasvava alue. Vanhan perinteisen luksuksen lisäksi on noussut uutena trendinä uusi luksus. Perustana essentialismi uusi luksus keskittyy kuluttajien arvomaailmaan. Uuden luksuksen kuluttajalle on tärkeää ...