Haku
Viitteet 1-10 / 41
Esimieheltä saadun palautteen merkitys työssä motivoitumiselle
(2020)
Palaute on erityisen tärkeässä roolissa palvelualan työntekijöillä, jotka ovat päivittäin kanssakäymisissä erilaisten palvelukokemusten ja epävarmojen sekä arvaamattomien tilanteiden kanssa. Positiivisella ja rakentavalla ...
Työntekijän resilienssi
(2020)
Tämä ylemmän ammattikorkeakoulun laadullinen opinnäytetyö käsittelee resilienssiä työelämässä ja erityisesti työntekijän eli yksilön näkökulmasta tarkasteltuna.
Resilienssi on Suomessa suhteellisen uusi käsite, vaikka ...
Salihenkilökunnan mitoituksen optimointi Ravintola Arthurissa
(2020)
Opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Hotel Arthurille ja se on tutkimustyyppinen. Työn tavoitteena on selvittää, kuinka saadaan salihenkilökunnan työvuoromitoitus mahdollisimman kannattavaksi Ravintola Arthurissa. Työn ...
Henkilöstöetujen merkitys työnhaussa ravintola-alalla
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia henkilöstöetujen merkitystä ravintola-alalla työnha kuvaiheessa. Henkilöstöetujen merkitys näkyy isona asiana ravintola-alan työntekijöiden rekrytoinnissa, jonka takia on tärkeää ...
Työn kuormittavuus osana ravintola-alan vaihtuvuutta Helsingin seudulla työskentelevien näkökulmasta
(2021)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia työn kuormittavuuden osuutta ravintola-alan vaihtuvuudessa, Helsingin seudulla työskentelevien näkökulmasta. Kuormittavuus näyttäytyy palvelutyössä suuressa osassa. Työn tavoitteena ...
Esimiestyö Hok-Elannon työntekijöiden näkökulmasta
(2021)
Jos esimiestyöhön ei panosteta, niin sillä on negatiivisia vaikutuksia sekä suoraan esimieheen ja työntekijöihin että näiden kautta koko organisaation toimintaan ja sen työnantajamai-neeseen (Aarnikoivu 2013).
Opinnäytetyön ...
Kukaan ei rakasta ravintolaa, jota kukaan ei rakasta : Helsinkiläisten ravintoloitsijoiden käsitys asiakaskokemuksesta ja työntekijäkokemuksesta
(2020)
Opinnäytetyö käsittelee helsinkiläisten ravintoloitsijoiden näkemyksiä siitä, mistä tekijöistä onnistunut ravintolailta koostuu. Tutkija haastatteli Helsingin parhaiden ravintoloiden ravintoloitsijoita koostaakseen kuvan ...
Vetovoimainen työnantaja - Exitteams Oy
(2020)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena on selvittää työnantajan vetovoimaisuuteen vaikuttavia tekijöitä ja hyödyntää niitä toimeksiantajayrityksen vetovoimaisuuden parantamisessa. Työn tarkoituksena on edistää ...
Perehdytyksen nykytilan kartoitus ja perehdytysoppaan luominen kahvilaan X
(2020)
Opinnäytetyössä käsitellään perehdyttämistä, perehdytyksen merkitystä sekä perehdytysprosessia. Perehdyttäminen on työntekijälle tärkein voimavara, jota yritys voi tarjota. Perehdytyksen tarkoituksena on kouluttaa työntekijä ...
Perehdytysopas yritykselle Muru Dining Oy
(2023)
Tämä opinnäytetyö on tehty toimeksiantona yritykselle Muru Dining Oy, syksyllä 2023. Muru Dining Oy on helsinkiläinen ravintola-alan yritys, johon kuuluu seitsemän eri ravintolaa ja viinibaari. Opinnäytetyöhön sisältyy ...