Haku
Viitteet 1-10 / 11
Kotimaisen ruokamatkailijan toiveita vapaa-ajanmatkaltaan Suomessa
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, mitä kotimaiset ruokamatkailijat toivovat
kotimaan vapaa-ajanmatkaltansa. Työn toimeksiantaja oli Haaga-Helian Hungry for Finland-ruokamatkailuhanke. Työn tavoitteena oli ...
Videos promoting food tourism – best practices and examples
(2022)
In the beginning of the 2000s, food tourism emerged as another form of cultural tourism. 20 years later, food tourism is an established tourism segment with 53 % of leisure travellers being food travellers. A wide range ...
Food Tourism Promotion of Norway - Unique, Weird and Wonderful
(2022)
The commissioner of this thesis is Hungry for Finland project, which coordinates food tourism development in Finland. This research-type thesis helps Hungry for Finland to learn more about how other Nordic country does ...
Baltic Sea Food Tourism Route - located in coastal area of Helsinki and Estonia
(2021)
Key objective of this product-based thesis was to create a food tourism route located in
the coastal area of Helsinki region and Estonia for generation Z including variety of food
experiences. Besides main objective ...
Karjalanpiirakan perinne ja tulevaisuus
(2022)
Tämä opinnäytetyö käy läpi karjalanpiirakan historiaa, nykypäivää sekä arvioi sen tulevaisuutta. Opinnäytetyöni toimeksiantaja on Hungry for Finland, jonka päätavoite on vahvistaa suomalaista ruokamatkailua. Karjalanpiirakoiksi ...
Viinitilojen salattu elämä : omatoiminen viinireitti Etelä-Suomessa
(2022)
Tämä Opinnäytetyö käsittelee ruoka- ja juomamatkailua. Opinnäytetyö on toimeksianto Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Hungry for Finland -ruokamatkailuhankkeelle. Työn toteutus on toiminnallinen ja päätavoitteena on luoda ...
Ruokamatkailu Islannissa
(2021)
Tämä opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Hungry for Finland -hankkeelle. Hanke on jo vuodesta 2012 kehittänyt suomalaista ruokamatkailua ja kerännyt maailmalta hyviä käytänteitä. Opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia ...
A View to European Sustainable Food Tourism - Best Practices
(2021)
The commissioner for this thesis is Hungry for Finland project, which develops Finnish food tourism and aims to make it a valuable part of the country’s tourism offering. The aim of this research is to characterize the ...
Asiantuntijoiden näkemyksiä Suomen ruokamatkailun tulevaisuudesta 2030
(2022)
Opinnäytetyöni alkoi Suomen ruokamatkailuhankkeen toimeksiannosta, missä pääongelma ja tarkoitus on nimensä mukaisesti selvittää suomalaisten asiantuntijoiden näkemyksiä Suomen ruokamatkailun tulevaisuudesta vuoteen 2030 ...
Hungry for Finland Competition 2023 – Insights on Finnish food tourism
(2023)
Hungry for Finland has commissioned this thesis to research the products and services of the National Food Tourism Competition 2023. The competition encourages local networks related to food and tourism to develop food ...