"naudanliha" - Selaus asiasanan mukaan Savonia-ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-5 / 5
-
Kehittämissuunnitelma Mäntylän tilalle : naudanlihantuotannon laajentamisen kannattavuus.
(2023)Tiivistelmä Suomessa on käynnissä maatalouden rakennemuutos, jossa kotieläintilojen määrä vähenee vuosittain ja jäljelle jäävien kotieläintilojen tilakoko kasvaa jatkuvasti. Moni tila on tienhaarassa, jossa täytyy ...Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad -
Lihat liikkeelle Etelä-Savossa: Opas naudanlihan suoramyynnin asiakaslähtöiseen markkinointiin.
(2020)Tiivistelmä Suomessa naudanlihaa tuotetaan noin 80 miljoonaa kiloa vuodessa. Naudanlihasta yli 80 prosenttia tulee markkinoille maidontuotannon sivutuotteena tuotannosta ylijäävistä vasikoista sekä poistolehmistä. ... -
Luonnonlaidunlihan tuotanto Lenjuksen tilalla
(2024)Tiivistelmä Luonnonlaidunliha on peräisin eläimistä, jotka ovat laiduntaneet luonnonlaitumilla vähintään 1,5 kuukautta. Eläimet syövät laidunkauden ulkopuolella pääasiasiassa korsirehua. Eläimet ovat olleet vapaina ... -
Naudanlihan suoramyynnin toteuttaminen
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2011)Työn aiheena oli naudanlihan suoramyynnin toteuttaminen. Työn tarkoituksena oli selvittää mitä edellytetään, jos emolehmätila myy lihaeläimensä itse suoraan kuluttajalle. Työ toteutettiin tekemällä teemahaastatteluja ... -
Ternivasikoiden laadun vaikutus terveyteen ja kasvuun
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2014)Naudanlihantuotannon kannattavuuden parantamiseksi kehitettiin kolmivaiheinen naudanlihantuotanto. Tämä tar-koittaa sitä, että vasikoiden alkuhoito tapahtuu maitotiloilla, josta ne lihatalon vasikkavälityksen kautta siirtyvät ...