Haku
Viitteet 1-9 / 9
Elämyksellisen ruokapalvelutuotteen suunnitteleminen Savonia-ammattikorkeakoululle
(2020)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella pohja ruokapalvelutuotteelle, jota Savonia-ammattikorkeakoulu voi hyödyntää kotimaisten ja kansainvälisten yritysvieraidensa viihtyvyyden lisäämiseen. Se ...
Markkinointiviestinnän tehostaminen valokuvan avulla
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli tuottaa uudenlaista ja arvoa tuottavaa valokuvasisältöä Savonia-ammattikorkeakoulun matkailu- ja ravitsemisalasta ja restonomiopiskelijoista. Tavoitteena oli parantaa ...
COVID-19-pandemian vaikutukset hotellien majoitustoimintaan : Kuopio-Tahko alueella
(2021)
Keväällä 2020 COVID-19 julistettiin maailmanlaajuiseksi pandemiaksi ja sen seurauksena koko Suomen matkailutoimiala koki ison, odottamattoman kolauksen. Tässä opinnäytetyössä tutkitaan pandemiaa ilmiönä ja sen tuomia ...
FOOD CONNECTING PEOPLE : Tuotekehitysprojekti
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella ja toteuttaa tuotekehitysprojekti yhteistyö ravintoloihin yhdistämällä suomalaisia ja turkkilaisia raaka-aineita. Projektin toteutukseen kuului ravintoloiden ...
Somemarkkinointikampanja Case: Savonia Resto
(2019)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella ja toteuttaa Savonia-ammattikorkeakoulun restonomikoulutukselle opiskelijoiden näköinen somemarkkinointikampanja, jonka ajankohtana oli kevään 2019 yhteishaku. Tavoitteena oli ...
Ryhmäytyminen restonomiopintojen toisen vuoden opinnoissa: Kehittämistyö
(2019)
Opinnäytetyömme tarkoituksena oli parantaa Savonia-ammattikorkeakoulun toisen vuoden restonomiopiskelijoiden luokkahenkeä ja saada heidät tuntemaan toisensa paremmin. Saimme toimeksiannon Savonia-ammattikorkeakoululta, ...
Koronaviruksen vaikutukset koiratapahtumatuotantoon : Kennelpiirien kokemukset tapahtumanjärjestämisestä koronaviruspandemian aikana
(2021)
Määrällisellä tutkimusmenetelmällä toteutetun opinnäytetyön tarkoituksena on avata ja käsitellä koronaviruksen vaikutuksia koiratapahtumatuotantoon perehdyttäen lukijan samalla koiratalouden maailmaan. Tavoitteena oli ...
Pienpanimotuotteiden kuluttajapakkausten ominaisuuksien vaikutus kuluttajan ostokäyttäytymiseen
(2022)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, mitkä pienpanimotuotteiden pakkauksen ominaisuudet vaikuttavat kuluttaja-asiakkaan ostokäyttäytymiseen. Nykyisin varsinkin pienpanimot panostavat vahvasti omaan brändiin ja sen ...
OPINTOMATKOJEN MERKITYS OPISKELIJAN AMMATILLISEN KASVUN KEHITTYMISESSÄ
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää opintomatkojen merkitys ammattikorkeakoulu matkailu- ja ravitsemisalan opinnoissa eli restonomi tutkinto-ohjelmassa ja erityisesti opintomatkojen merkitys opiskelijan ammatillisen ...