Haku
Viitteet 1-10 / 45
Kauppakeskusten matkailun vetovoimatekijät
(2022)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli tutkia Suomen kauppakeskusten vetovoimatekijöitä matkailun näkökulmasta. Opinnäytetyössä keskityttiin tutkimaan, mitkä vetovoimatekijät vaikuttavat positiivisesti kauppakeskuksen me-nestymiseen ...
Yrityksen verkkosivujen ja sosiaalisen median toiminnan kehittäminen : Virtalan tila
(2022)
Opinnäytetyön aiheena oli kehittää kuopiolaisen Virtalan tilan verkkosivuja ja sosiaalisen median toimintaa. Tilalla oli ennestään suomenkieliset verkkosivut, joille haluttiin rinnalle englanninkielinen versio. Sosiaalisessa ...
Asiakastyytyväisyys ravintolassa
(2022)
Ravintola-ala on vahvasti markkinoilla kilpailtu palveluala, jonka tärkein toiminnan jatkumisen edellytys on tyytyväiset asiakkaat. Tämän vuoksi ravintolan asiakastyytyväisyyttä on tarpeen tutkia ja pyrkiä kehittämään ...
Markkinoinnin tarkastelu: ravintola Sataman helmi
(2022)
Opinnäytetyön tarkoituksena on tarkastella ravintola Sataman helmen markkinointia. Tavoitteena on jakaa tietoutta toimeksiantajalle sekä lisätä ymmärrystä markkinoinnin strategisen ja suunnitelmallisen toteuttamisen ...
Covid-19 viruksen vaikutukset ja vastuullisuus Kuopion keskustan anniskelupaikoissa
(2022)
Ravintola-alan tilanne romahti keväällä 2020, kun anniskeluravintolat ja suurin osa ruokaravintoloista joutuivat sulkemaan ovensa maailmanlaajuisen koronaviruspandemian takia. Koronavirus vaikutti kaikilla aloilla, mutta ...
Miten lisätyön tekeminen vaikuttaa osaamiseen, oppimiseen ja työkykyyn
(2022)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää mitä merkitystä lisätyön tekemisellä on osaamisen ja oppimisen kannalta Kuopion Prisman ravintolamaailmassa. Tutkimuksessa tarkasteltiin, miten lisätyön tekeminen
on ...
Cafe Väinön asiakassegmentointi ja toiminnallinen kehittäminen
(2022)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Kuopion Väinölänniemellä sijaitsevan kahvila Cafe Väinön
asiakassegmenttejä sekä saada kehitysideoita kahvilan toimintaan ja koko Väinölänniemen aluetta ajatellen.
Tavoitteena ...
Original Sokos Hotel Kimmelin uuden ravintolakonseptin asiakaskokemus
(2022)
Työn tavoitteena oli tutkia vuonna 2021 remontoidun Original Sokos Hotel Kimmelin yhteyteen uudella Bistro-konseptilla avautuvan ravintolan asiakaskokemusta, tarkastella uuden konseptin toimivuutta ja kehittämistarpeita ...
Pohjoismainen ruokavalio : askelmerkkejä pohjoismaisen ruokavalion tunnettuuden kehittämiseksi
(2022)
Kuopion alueella juhlittiin European Region of Gastronomy-juhlavuosia 2020–2021, joiden yhtenä tärkeänä tavoitteena oli lisätä pohjoismaisen ruokavalion ja pohjoissavolaisten raaka-aineiden tunnettuutta. Tämän lisäksi ...
Luonto ja työhyvinvointi : Luonnon tarjoamat mahdollisuudet työssä jaksamiseen
(2022)
Tämän tutkielman tavoitteena on saada Ammattiliitto Prolle savolaisilta ammattiliiton jäseniltä tietoa luonnon ja työhyvinvoinnin suhteesta ja mahdollisuuksista työssä jaksamiseen sekä saada tietoja hyvinvointipalveluiden, ...