Haku
Viitteet 1-10 / 65
LASKENNALLINEN MALLI JULKISTEN AMMATTIKEITTIÖIDEN RUOANVALMISTUSLAITTEEN KILPAILUTTAMISEEN
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2014)
Teknologian kehittyminen, energiansäästön ohjeistukset, hygieniavaatimukset, ekologisen toiminnan omaksuminen, vähenevä työvoima ja kasvavat henkilöstökustannukset sekä monet muut toimet johtavat väistämättä jatkuvaan ...
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen perustettavaan lounasravintolaan
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön aihealue on liiketoimintasuunnitelman laatiminen uuteen ravintola-alan yritykseen. Opinnäytetyön toimeksiantaja on yksityisyrittäjä Pasi Mellanen, jonka toiveiden ja ideoiden pohjalta tehtiin liiketoimintasuunnitelma ...
Asiakastyytyväisyystutkimus Kajaanin Coffee Houseen
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyömme aiheena oli tehdä asiakastyytyväisyystutkimus Kajaanin Coffee Houseen. Tutkimuksemme
tavoitteena oli selvittää asiakkaiden tyytyväisyyttä kahvilan tuotteisiin, palveluihin ja palveluympäristöön. ...
Funktionaalisten elintarvikkeiden käyttö sairaalaruokailussa
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2004)
Opinnäytetyöni aiheena oli selvittää funktionaalisten elintarvikkeiden käyttöä sairaalaruokailussa. Työssä kartoitettiin, kuinka monessa Suomen sairaanhoitopiireihin kuuluvissa sairaaloissa käytettiin funktionaalisia ...
Perehdyttäminen osana pienen yrityksen toimintaa –Teboil Purola
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2005)
Työni tarkoituksena oli syventyä perehdyttämiseen. Mitä se oikeastaan on ja miten se liittyy uuden työntekijän taloon tulemiseen. Tavoitteena oli tehdä kattava yleisopas Teboil Purolan uudelle työntekijälle, jota hän voi ...
Perehdyttämisopas Hyrynsalmen palvelukeskuskettiöön
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2007)
Opinnäytetyö koskee Hyrynsalmen palvelukeskuskeittiön perehdyttämistä. Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä
palvelukeskuskeittiölle perehdyttämisopas. Perehdyttämisopas toimii apuvälineenä perehdyttämisessä. Perehdyttämi ...
Erityisruokavalio-opas LUMA-keskus Majakan keittiölle
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2009)
Erityisruokavalioasiakkaita on runsaasti tänä päivänä ja asiakkaiden tarpeiden huomioiminen yhä yksilöllisemmin
asettaa haasteita ruokapalvelulle. Erityisruokavalioiden toteuttamiseen tarvitaan ammattitaitoinen henkilökunta ...
Perehdyttämiskansio Scandic Kajanuksen keittiölle ja salille
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2007)
Opinnäytetyönäni olen tehnyt perehdyttämiskansion Hotel Scandic Kajanuksen keittiölle ja salille. Perehdyttämiskansion
tarkoitus on helpottaa ja auttaa uusien työntekijöiden ja harjoittelijoiden perehdyttämistä. ...
Leirintä Yyterin keittiötilojen työturvallisuus
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2005)
Opinnäytetyössä tutkittiin Leirintä Yyterin keittiötilojen työturvallisuutta. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, miten Leirintä Yyterin keittiön haitta- ja vaaratekijät ovat hallinnassa uuden työturvallisuuslain ...
Toimintolaskennan soveltaminen, Case: Pudasjärven kaupungin ruokapalvelut
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2013)
Kuntarakenteiden muutokset heijastuvat kuntien tuottamiin palveluihin. Kunnissa lasketaan kustannuksia tarkasti ja käydään keskusteluja myös palvelujen kilpailuttamisesta. Kilpailuttamistilanteessa tulee olla tietoa tuotteen ...